‘Joshua Zirkzee moet Bas Dost opvolgen bij Frankfurt’

Nu Bas Dost Eintracht Frankfurt heeft verlaten voor Club Brugge is die club opzoek naar een vervanger. En daarvoor is Joshua Zirkzee in beeld van Bayern Munchen.

olgens de Frankfurter Allgemeine Zeitung zou Eintracht Frankfurt de spits willen huren van Bayern München. Bij de grootmacht is hij sinds afgelopen zomer gedaald in de pikorde, nadat hij vorig seizoen nog dé stand-in van Robert Lewandowski was.

Ook Feyenoord en 1. FC Köln werden recentelijk genoemd als opties voor de Bayern-spits. Zirkzee kan een overstap naar Rotterdam echter al doorstrepen door de komst van Lucas Pratto (River Plate).Formule1 Volg FEYENOORDREPORT op INSTAGRAM! En maak kans op een officieel WEDSTRIJDSHIRT!! Formule1

Nog niemand reageerde.

Reageer
LIKE EN WIN EEN F’NOORD-SHIRT!