FeyenoordReport

"Er is geen trouwere fan dan een Feyenoord fan"

‘Graziano Pelle op de radar van drie Italiaanse clubs’

Graziano Pelle mag zich in de belangstelling heugen van Inter Milan, Benevento en Fiorentina. Dat schrijft La Gazetta dello Sport althans.

Het doorgaans betrouwbare Italiaanse medium weet dat Pellè zelf ook graag terug zou willen naar zijn thuisland, waardoor de drie clubs realistische opties zijn. Bij Internazionale wordt hij gezien als ideale stand-in voor Romelu Lukaku, die een zelfde type spits is als Pellè. Bovendien is derde aanvaller Andrea Pinamonti momenteel geblesseerd.

Bij Fiorentina (veertien) en Benevento (tien) zou hij meer uitzicht hebben op een basisplaats, wat met het oog op het EK van komende zomer weer interessanter zal zijn. Gezien de goede prestaties onder Roberto Mancini zal Pellè wel van goeden huize moeten komen om een plek in de EK-selectie te verdienen.

Ook Feyenoord had interesse in de Italiaan, maar was volgens De Telegraaf veel te duur voor de Rotterdammers. Lucas Pratto (32) komt als nieuwe aanvaller wel naar De Kuip: vermoedelijk wordt zijn komst nog voor de jaarwisseling officieel aangekondigd door Feyenoord. Voor die club speelde Pellè in de jaren 2012 en 2014 met veel succes, eerder kwam hij uit voor onder anderen AZ, Parma en Sampdoria.

Geef een reactie

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *