FeyenoordReport

"Er is geen trouwere fan dan een Feyenoord fan"

‘Arsenal versterkt zich met voormalig speler van Feyenoord en PSV’

Jongeling Omar Rekik zet zijn loopbaan voort bij Arsenal. Ze betalen een miljoen euro aan zijn werkgever Hertha BSC.

In het verleden speelde hij voor onder meer Feyenoord en PSV en sinds 2017 is hij echter een van de spelers van Hertha BSC. Daar heeft de verdediger de laatste tijd een goede indruk achtergelaten en Arsenal heeft het vizier dan ook gericht op het talent. Nu de deal bijna rond is, blijkt Arsenal ook al een toekomstplan klaar te hebben voor Rekik.

Zo zou Rekik meteen uitgeleend kunnen worden aan een Bundesliga-club. Het is echter nog niet bekend welke Duitse club dat gaat zijn. Tot op heden volgde Omar vooral de route van zijn broer Karim Rekik.

Geef een reactie

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *