FeyenoordReport

"Er is geen trouwere fan dan een Feyenoord fan"

‘Heracles zet in op huur van Bayern-spits Joshua Zirkzee’

Heracles wil de tweede seizoenshelft Joshua Zirkzee gaan huren van Bayern Munchen. In gesprek met TC/Tubantia reageert technisch directeur Tim Gillessen: “Meer spelers zijn een optie. Als ik dat zeg, is hij een optie.

Op het moment dat we een impuls kunnen geven, doen we dat graag. We werken er hard aan, maar het is niet zo 1-2-3 beklonken.”

In de zomer raakten de Heraclieden hun topschutter Cyriel Dessers kwijt. Zijn vervanger, Sinan Bakis, maakt vooralsnog weinig indruk: “Een spits die vijf jaar op rij twintig goals maakt, komt niet naar Heracles. Zie ook het lijstje voorgangers.” Heel veel geduld heeft Gilissen echter niet: “We hebben geen spits van 26 jaar gehaald om heel lang te moeten wachten.”

Geef een reactie

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *