FeyenoordReport

"Er is geen trouwere fan dan een Feyenoord fan"

Dick Advocaat komt met uitstekend nieuws over Orkun Kokcu

Orkun Kokcu zal vanavond tegen PEC Zwolle nog niet meedoen maar hij is op de weg terug. Dit wist trainer Dick Advocaat te bevestigen.

“Qua blessures gaat het de goede kant op. Zo trainde Orrie vandaag weer met de groep mee”, doelt De Kleine Generaal op Kökçü. Ook Robert Bozenik zette weer stappen op het veld. Justin Bijlow en Joao Teixeira kunnen nog niet meetrainen.

Op de bank heeft Advocaat wel weer jongens als Nicolai Jörgensen en Ridgeciano Haps, die de nodige wedstrijden misten voor de winterstop. “Voor een trainer is concurrentie prettig, dan kan je keuzes maken. Wie erin wil blijven staan, moet het laten zien.”

“De sfeer is goed onderling en dat zag ik zondag ook terug in het veld. We hadden goede en minder goede momenten, maar bovenal stond er echt een team dat uitstraalde te willen winnen”, aldus de trainer tot slot.

Geef een reactie

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *