‘Dick Advocaat gaat Ajax overdonderen met opvallende opstelling’

Het zou goed kunnen dat Feyenoord-trainer Dick Advocaat zondag de aanval gaat kiezen tegen Ajax. Dit weet analist Aad de Mos te melden. Hij zou dan zowel Lucas Pratto als Nicolai Jorgensen gaan opstellen.

“Dickie gaat het ze moeilijk maken in de ArenA, let maar op mijn woorden”, zegt De Mos in gesprek met Wilfred Genee op Radio Veronica. “Hij gaat zich instellen op de tegenstander en zal Schuurs en Blind bestoken met de twee spitsen Jörgensen en Pratto, dus dan wordt het een moeilijk verhaal voor die twee achterin.”

Volgens De Mos stelt Advocaat dus beide spitsen op tegen Ajax. “Tuurlijk, en dat moet ‘ie ook doen want dat is het beste. Je moet Schuurs en Blind een op een zetten, want de slag op het middenveld ga je niet winnen van Ajax, dus moet je dat middenveld overslaan en de tweede bal proberen op te rapen. Dickie is tactisch een van de beste, onder de Nederlandse trainers.”Formule1 Volg FEYENOORDREPORT op INSTAGRAM! En maak kans op een officieel WEDSTRIJDSHIRT!! Formule1

Nog niemand reageerde.

Reageer
LIKE EN WIN EEN F’NOORD-SHIRT!