FeyenoordReport

"Er is geen trouwere fan dan een Feyenoord fan"

‘Feyenoord zal zondag compleet anders voor de dag komen tegen Ajax’

Feyenoord won gisteren met veel moeite van PEC Zwolle en zondag staat de Klassieker tegen Ajax op het programma. Toch maakt clubwatcher Mikos Gouka zich geen zorgen om de Rotterdammers voor dit treffen.

“Feyenoord liet tegen PEC Zwolle wel weer zien dat het enorm veel moeite heeft om een ploeg die zich terugtrekt omver te kegelen. Maar in Amsterdam zullen de rollen zijn omgedraaid. Ajax zal het spel maken tegen een compact spelend Feyenoord, dat zal loeren op kansen die zich voordoen in de counter”, stelt Gouka in de krant.

Hij besluit: “De trainer zal nog wel wat willen puzzelen aan zijn formatie voor de kraker in Amsterdam. Of Lucas Pratto mag beginnen, is bijvoorbeeld nog maar afwachten. De Argentijn kreeg tegen PEC drie kansen om zijn eerste treffer in Rotterdamse dienst te maken, maar het lukte de ervaren spits niet om keeper Michael Zetterer te passeren. Vooral zijn vallende kopbal een kwartiertje na rust had voor iemand met zijn kopkracht een treffer moeten zijn.”

Geef een reactie

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *