‘Feyenoord mag nooit tevreden zijn met een nederlaag tegen Ajax’

Ajax wist gisteren de Klassieker met 1-0 te winnen. Bij RTV Rijnmond vonden ze dat de Rotterdammers zichzelf tekort hebben gedaan en daarom niet tevreden mogen zijn met het resultaat.

“Als Feyenoord verliest in Amsterdam, kan je nooit tevreden zijn,” begint chef sport Ruud van Os in de FC Rijnmond Podcast. “Misschien nu nog wel meer dan normaal, omdat er éindelijk de kans was om te winnen en Feyenoord dat heeft nagelaten.”

Het vaste duo Dennis van Eersel/Sinclair Bischop gaf commentaar bij de Klassieker en zag dat de ploeg van Dick Advocaat groeide in de wedstrijd. “Meestal was het na 70 minuten al gespeeld en zaten we te wachten op het verlossende eindsignaal,” zegt Van Eersel. “Dus dat was positief, net als het spel van Feyenoord. Maar de realiteit is dat er nu zes punten achterstand op Ajax is en dat had niet gehoeven. Natuurlijk heb je er dan de pest in.”

Sinclair denkt nog niet dat er al conclusies getrokken mogen worden over het kampioenschap. Hij wacht eerst alle topduels van deze maand nog af. “We zijn nog steeds pas halverwege, er wachten nu duels met AZ en PSV en uit bij Heerenveen en Groningen. Stuk voor stuk moeilijke wedstrijden.”Formule1 Volg FEYENOORDREPORT op INSTAGRAM! En maak kans op een officieel WEDSTRIJDSHIRT!! Formule1

Nog niemand reageerde.

Reageer
LIKE EN WIN EEN F’NOORD-SHIRT!