‘Feyenoord gaat Senesi voor waanzinnig bedrag verkopen’

Feyenoord heeft met Marcos Senesi goud in handen. De mandekker kwam afgelopen jaar voor 6 miljoen binnen bij de Rotterdammers en volgens de Telegraaf kunnen ze dit wel gaan verzesvoudigen bij verkoop.

“De tribunes blijven gesloten voor buitenlandse scouts, maar dat betekent niet dat er door topclubs uit Italië en Spanje niet in de keuken wordt gekeken bij Feyenoord. Marcos Senesi heeft met zijn optreden tegen Ajax meer dan ooit de ogen op zich gevestigd. In de komende topwedstrijden wordt hij van Milaan tot Madrid gevolgd.”

Men gaat verder: “Feyenoords technisch directeur Frank Arnesen gaat niet in op de namen van de topclubs die Senesi al sinds de zomer nauwgezet volgen. Het Italiaanse Napoli is al maanden in de ban van de Argentijnse verdediger, maar in Napels weten ze dat er ook concurrentie is gekomen van de clubs in Milaan en van meerdere clubs in Spanje.”

En dat betekent dat de Rotterdammers flink kunnen cashen: “Het stuwt de prijs omhoog van de international, die wel eens de duurste uitgaande transfer van Feyenoord in de geschiedenis kan worden. Het prijskaartje dat al om de nek hangt van Senesi is een slordige 35 miljoen euro.”Formule1 Volg FEYENOORDREPORT op INSTAGRAM! En maak kans op een officieel WEDSTRIJDSHIRT!! Formule1

Nog niemand reageerde.

Reageer
LIKE EN WIN EEN F’NOORD-SHIRT!