FeyenoordReport

"Er is geen trouwere fan dan een Feyenoord fan"

‘Feyenoord in gesprek met Galatasaray over Nicolai Jorgensen’

Feyenoord is in gesprek met het Turkse Galatasaray over een transfer van Nicolai Jorgensen. Het zou in eerste instantie om een huurtransfer gaan maar er lijkt meer te spelen.

Volgens de Franse journalist Manu Lonjon heeft Feyenoord een transfersom van drieënhalf tot vier miljoen euro genoemd. Galatasaray wil dat bedrag nog niet betalen, maar de Turkse topclub zou al wel in onderhandeling zijn getreden met de Rotterdammers. Op dit moment bedraagt het bod van ‘Gala’ één miljoen euro.

Jörgensen hield zondag de deur open. Na de wedstrijd tegen AZ (2-3 nederlaag) verklaarde de Deense spits best in De Kuip te willen blijven, maar tegelijkertijd liet hij doorschemeren de optie Galatasaray zeker te overwegen. Ook om zijn club een transfersom te bezorgen na een veelbesproken periode.

Trainer Dick Advocaat liet eerder weten voor een transfer te willen liggen, tenzij er een bod à la vijftien miljoen euro op tafel komt. Zondag liet de Hagenaar weten van niets te weten wat Galatasaray betreft, maar ditmaal benadrukte hij het belang van de komst van een vervanger.

Geef een reactie

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *