‘Marcos Senesi gaat Feyenoord een stuk minder opleveren’

Er wordt hoog opgegeven over de mogelijke transfersom voor Marcos Senesi wanneer hij Feyenoord zal gaan verlaten. Er wordt gepraat over dertig miljoen euro maar volgens clubwatcher Martijn Krabbendam zal deze een stuk lager uitpakken.

“35 miljoen voor Senesi? Als je de helft ervoor krijgt, moet Feyenoord dik tevreden zijn”, vertelt Krabbendam in de Dickvoormekaar Podcast. “Dat bedrag zit er wel in. Je ziet nu wel zijn tekortkomingen, zeker in de topwedstrijden. Tegen Vitesse een foutje, tegen Ajax was hij betrokken bij de goal en tegen AZ was hij zeer matig.”

Krabbendam ziet wel kwetsbaarheden, maar stelt de VI-journalist. “Wat dat betreft denk ik wel dat Feyenoord hem kwijt zal raken komende zomer. Ze gaan wel proberen zijn contract te verlengen. Maar dat doen ze omdat je dan verzekerd bent van een hoge transfersom.”

“Als er deze zomer een club komt, moet hij ook gewoon weg. Dat is ook niet erg. Maar dan hoop ik wel voor Arne Slot dat hij deel van het geld dat binnenkomt, mag herinvesteren. Anders moet hij echt gaan toveren”, aldus Krabbendam.

Geef een reactie

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *