FeyenoordReport

"Er is geen trouwere fan dan een Feyenoord fan"

Steven Berghuis ziet tactische problemen bij Feyenoord

Feyenoord verloor gisteren kansloos met 3- 0 van SC Heerenveen. Volgens Steven Berghuis kwam dat doordat zijn ploeg geen antwoord had op de tactische vondst van de thuisploeg.

“Met name de eerste helft kwamen we heel erg slecht voor de dag”, zei hij bij ESPN. “Tactisch hadden we gewoon moeite met het overtal die zij creëerden op het middenveld met Veerman. We zagen in de opstelling al dat er één buitenspeler ontbrak, maar dit hadden we niet helemaal verwacht. Dat zag je ook. Daarin hebben we tekort geschoten en daarin verlies je de wedstrijd. In het veld waren we aan het zoeken, maar hadden er heel veel moeite mee. We kregen het gewoon niet voor elkaar en daar hebben we helaas de wedstrijd verloren. We hebben er met name moeite mee als er een overtal wordt gecreëerd op het middenveld, dat was tegen AZ ook al zo.”

De nederlaag in Friesland was de derde nederlaag op rij voor Feyenoord, dat zondag tegen PSV speelt. Bij rust stond Feyenoord al met 3-0 achter en daarna ging het iets beter, zag Berghuis. “Dat was wel iets beter, maar waar hebben we het over, we hebben 3-0 verloren. Dan kun je daar niet echt over spreken. We moeten terug naar de tekentafel en oplossen.”

Geef een reactie

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *