Dirk Kuyt: ‘Snel naar buiten treden over mijn toekomst bij Feyenoord’

Dirk Kuyt hoopt binnenkort samen met Feyenoord duidelijkheid te kunnen geven over zijn toekomst bij de club. Hij gaat daar een functie vervullen maar welke dit is is nog niet bekend.

Kuyt was donderdag als analist aan het werk bij Ziggo Sport en werd daar gevraagd naar zijn toekomst. “Ik ben op dit moment met Feyenoord in gesprek, we hopen samen binnenkort naar buiten te treden op welke manier ik mijn trainerscarrière een vervolg ga geven”, zei Kuyt, die in 2017 stopte als speler. Daarna werkte hij als trainer van Feyenoord Onder-19.

De naam van de voormalig international viel ook als mogelijke opvolger van Dick Advocaat, maar de keuze van Feyenoord viel op Arne Slot. Hij zal dus in ieder geval niet als hoofdtrainer gaan werken in Rotterdam-Zuid. “De afgelopen twee, drie jaar heb ik veel ervaringen op mogen doen binnen de club. Als speler kende ik natuurlijk al veel, maar de andere kant heb ik nu ook leren kennen. Ik ben nu veel ervaringen rijker.”

Geef een reactie

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *