FeyenoordReport

"Er is geen trouwere fan dan een Feyenoord fan"

‘Feyenoord stuurt opnieuw een speler naar de KKD’

Feyenoord-speler Sondre Skogen lijkt het seizoen te gaan afmaken in de KKD. De Noor staat namelijk voor een tijdelijk vertrek naar Excelsior. Dit weet het Algemeen Dagblad te melden.

De ochtendkrant geeft aan dat Skogen door technisch directeur Frank Arnesen naar de buurman uit Kralingen is gestuurd. De spelers van Feyenoord O21 mogen geen wedstrijden spelen vanwege de coronamaatregelen. De beloftenteams van concurrenten FC Utrecht, Ajax, AZ en PSV mogen dat wél, omdat ze actief zijn in de Keuken Kampioen Divisie.

Het is daarom van belang dat de spelers van Feyenoord O21 aan de slag kunnen bij een ploeg uit de Keuken Kampioen Divisie. Eerder werden Naoufal Bannis, Mikael Johnson en Bernardo Silva al verhuurd aan FC Dordrecht, Dylan Vente maakt het seizoen op huurbasis af bij Roda JC. Arnesen is ook nog op zoek naar een club voor Achraf El Bouchataoui, maar voor hem is er nog geen concrete interesse.

Geef een reactie

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *