FeyenoordReport

"Er is geen trouwere fan dan een Feyenoord fan"

‘Gertjan Verbeek nieuwe trainer van PEC Zwolle’

Gertjan Verbeek staat voor een terugkeer in de Eredivisie. Hij zou namelijk in gesprek zijn met PEC-voorzitter Adriaan Visser over een dienstverband. Dit heeft hij bevestigt in een gesprek op NPO Radio 1.

De Zwollenaren nemen na dit seizoen afscheid van John Stegeman. In een recente poll van het regionale medium De Stentor dook de naam van Verbeek op als topkandidaat. De momenteel clubloze oefenmeester, die weer te zien is als ESPN-analist, liet direct weten open te staan voor een samenwerking.

PEC Zwolle en Verbeek hebben inmiddels dus een oriënterend gesprek gehad. Eerder was hij in eigen land hoofdtrainer bij Heracles Almelo, sc Heerenveen, Feyenoord, AZ en FC Twente. In Duitsland werkte hij voor 1. FC Kaiserslautern en VfL Bochum, waar hij in Australië kort de scepter zwaaide bij Adelaide United.

Geef een reactie

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *