‘Feyenoord kan komst van Jonas Svensson vergeten’

Jonas Svensson zal deze zomer niet de overstap gaan maken naar Feyenoord. De verdediger van AZ lijkt in te zetten op een ander avontuur. Dit weet de Telegraaf te melden.

Arne Slot hoopte met Svensson zijn eerste versterking als coach van Feyenoord binnen te halen, maar de Noor aast op een transfer naar het buitenland. Feyenoord zocht wel contact met de verdediger, die sinds 2017 bij AZ speelt, maar kreeg nul op rekest. Het is duidelijk dat het een gevoelig thema is, dat is gebleken met het vertrek van de twee coaches naar Feyenoord”, aldus trainer Pascal Jansen.

Daarmee doelde hij op het schokkende vertrek van Arne Slot en zijn assistent Marino Pusic, die voor een kans bij Feyenoord kozen. Het leidde tot woede bij AZ, dat het duo direct op straat zette. AZ stelde Pascal Jansen aan als vervanger. Of hij ook komend seizoen voor de groep staat, is nog niet bekend. “Als het moment daar is zullen daarover gesprekken plaatsvinden. Ik focus me op goed presteren met de ploeg en dan volgen dit soort gesprekken over mijn toekomst vanzelf.”

Na een matige start onder zowel Slot als Jansen was AZ rond de jaarwisseling aan een goede serie bezig. In januari haakten de Alkmaarders echter af in de titelstrijd, na nederlagen tegen Ajax en FC Utrecht. Dit weekend wacht de ontmoeting met hekkensluiter FC Emmen.

Geef een reactie

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *