‘Feyenoord gaat akkoord met 20 miljoen voor Senesi’

Arne Slot is aankomend seizoen de nieuwe trainer van Feyenoord maar de kans is niet groot dat hij Marcos Senesi daar nog zal gaan treffen. Milan, Real Madrid en Sevilla worden genoemd als nieuwe club van Senesi.

Er werd een bedrag van 35 miljoen euro genoemd als vraagprijs, maar volgens TodoFichajes is dat geenszins aan de orde. Feyenoord zou komende zomer voor zo’n twintig miljoen euro overstag gaan.

Feyenoord laat Senesi dus voor een lager bedrag gaan dan aanvankelijk werd gesuggereerd. Wel zou dat een nieuw record betekenen voor de Rotterdammers. Dirk Kuyt is al sinds zijn transfer naar Liverpool, zo’n vijftien jaar geleden, de recordhouder met achttien miljoen euro als prijskaartje.

Geef een reactie

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *