‘Boze Lucas Pratto wellicht snel weer terug naar Argentinie’

Lucas Pratto maakte deze winter de overstap naar Feyenoord maar een succes is het niet gebleken. De kans bestaat dan ook dat hij weer snel terugkeert naar River Plate. Dit weten Argentijnse media te melden.

Eigenlijk wilde River Plate helemaal niet meewerken aan een vertrek van Pratto, maar zijn wens om het nog één keer in Europa te proberen overtuigde de Argentijnse topclub. De bonkige spits raakte zijn basisplaats in De Kuip echter al snel kwijt en kwam de laatste wedstrijden helemaal niet meer in actie. Trainer Dick Advocaat zou nu al geen perspectief meer voor hem zien.

Een langer verblijf van Pratto bij Feyenoord lijkt sowieso geen optie, waardoor de spits nog maar weinig minuten zal maken voor de club. Ondertussen verwacht men wel een loonoffer van hem. Een snelle terugkeer naar River Plate zou daarom geen gekke gedachte zijn. De huurconstructie van zes maanden kent weliswaar geen ontbindende voorwaarden, maar dat lijkt niet het grootste probleem te zijn.

Geef een reactie

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *