FeyenoordReport

"Er is geen trouwere fan dan een Feyenoord fan"

‘Feyenoord komt met goed nieuws naar buiten’

Goed nieuws voor Feyenoord. Ze zijn namelijk in gesprek met Disney om hun samenwerking te verlengen. Dat weet het doorgaans goed ingevoerde Twitteraccount Feyenoord Transfermarkt te melden.

De eerste aflevering van het eerste seizoen van de Feyenoord-documentaire op Disney+ moet nog worden uitgezonden, maar de samenwerking is zo goed bevallen dat de twee partijen al in gesprek zijn over seizoen twee.

The Walt Disney Company is dan ook zeer tevreden over de samenwerking, zo weet FeyenoordTM te melden. Joris van Dijk, commercieel directeur van de club, liet eerder al weten dat het vooral financieel goed is voor de club. ”De samenwerking zorgt voor een belangrijke financiële injectie, die meer dan welkom is op dit moment.”

Geef een reactie

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *