FeyenoordReport

"Er is geen trouwere fan dan een Feyenoord fan"

‘PSG zet vol in op komst van Georginio Wijnaldum’

Paris Saint-Germain heeft haar vizier gericht op de komst van Georginio Wijnaldum. Dit weet de Franse krant Le Parisien te melden. Bij Liverpool heeft hij een aflopend contract.

De Parijzenaars zouden contact hebben opgenomen met het management van Wijnaldum om te onderhandelen over een overeenkomst.
‘Wijnaldum heeft er met PSG een nieuwe aanbidder bij’ ‘Wijnaldum heeft er met PSG een nieuwe aanbidder bij’

De contractsituatie van Wijnaldum houdt de gemoederen in Liverpool al enige tijd bezig. The Reds hebben naar verluidt meerdere pogingen gewaagd om de overeenkomst van de Oranje-international te verlengen, maar zonder succes. Jürgen Klopp hoopt vurig dat Wijnaldum alsnog verlengt, maar weet dat de Oranje-international ook wel oren heeft naar een nieuwe uitdaging.

PSG zou zomaar de nieuwe werkgever van Wijnaldum kunnen worden, maar er zijn meer kapers op de kust. Het FC Barcelona van Ronald Koeman werd afgelopen zomer veelvuldig genoemd als geïnteresseerde club. Voor Barça is Wijnaldum nu nog interessanter, daar hij gratis opgepikt kan worden in Liverpool. Ook Inter zou Wijnaldum wel willen inlijven.

Geef een reactie

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *