FeyenoordReport

"Er is geen trouwere fan dan een Feyenoord fan"

Jan Boskamp heeft groot nieuws voor Veronica Inside-kijkers

Analist Jan Boskamp is een zeer geziene gast bij de voetbalpraatprogramma’s in Nederland en Belgie. Toch is de kans groot dat hij binnen afzienbare tijd van de buis zal verdwijnen.

“Je ziet me in België niet vaak meer op tv, wel in Nederland op Veronica en RTL7. Maar ik ben langzaam aan het afbouwen”, zo laat Boskamp weten aan Het Laatste Nieuws. “Ik zou normaal vorig jaar afscheid hebben genomen met het EK maar ja, alles werd afgelast. Ik hoop nu maar dat het dit jaar mét publiek kan doorgaan.”

Boskamp blijft de kilometers voor Veronica Inside en de Europa League nog wel altijd maken. “Ik blijf mezelf en zorg dat er gelachen kan worden. Als het gesprek in de studio wat slapjes wordt, gooi ik ’n bommetje zodat iedereen weer wakker wordt. Dat maakt het ook voor mezelf veel leuker.”

Geef een reactie

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *