FeyenoordReport

"Er is geen trouwere fan dan een Feyenoord fan"

‘Lucas Pratto mogelijk eerder weg bij Feyenoord’

Afgelopen transferperiode huurde Feyenoord de Argentijnse spits Lucas Pratto van River Plate. Een succes werd het niet. En daarom overweegt de 32-jarige spits om al eerder terug te gaan keren. Dit weet het Braziliaanse medium UOL te melden.

Pratto werd in januari nog gezien als dé oplossing voor het spitsenprobleem van Feyenoord. De realiteit is dat de aanvaller in de eerste weken nog wel zijn wedstrijden speelde, al dan niet vanaf het begin, maar inmiddels komt hij zelfs niet meer tot invallen. Bryan Linssen, Nicolai Jörgensen en Róbert Bozeník staan daarmee allen hoger in de pikorde.

Officieel is Pratto tot eind juni uitgeleend aan Feyenoord. Er is zelfs ruimte om een definitieve deal te bespreken, maar hij lijkt nu al totaal afgeschreven door trainer Dick Advocaat. Argentijnse media weten dat zijn inactiviteit vraagtekens oproept bij River Plate en andere Zuid-Amerikaanse clubs. Met Internacional zou zelfs al concreet worden gesproken.

Het is dus zeker niet uitgesloten dat Pratto nog dit seizoen de samenwerking met Feyenoord verbreekt voor een terugkeer naar Zuid-Amerika. River Plate lijkt hoe dan ook van plan om hem van de hand te doen zodra dat kan.

Geef een reactie

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *