‘Lucas Pratto neem genoegen met bijrol en keert niet terug naar River Plate’

Volgens het Algemeen Dagblad heeft Feyenoord-spits Lucas Pratto toestemming gekregen om terug te keren naar River Plate maar heeft hijzelf aangegeven genoegen te nemen met zijn bijrol bij de Rotterdammers.

De kans is klein dat de spits de komende periode meer aan spelen toe zal komen. Bryan Linssen is op dit moment de eerste keus in de punt van de aanval en met Nicolai Jørgensen en Róbert Bozeník heeft Pratto nog twee concurrenten voor de spitspositie.

Dick Advocaat ging in aanloop naar het uitduel met AZ in op de situatie van De Beer. “Ik zeg altijd tegen de spelers: ‘ik stel jullie niet op, jullie stellen jezelf op.’ Als ze laten zien dat ze de beste zijn op hun positie, dan spelen ze. Blijkbaar is Linssen beter dan de spelers die niet spelen. Op dit moment is Pratto niet goed genoeg, anders speelt hij”, zei hij.

De vraag of Pratto wel gelukkig is in Rotterdam, lachte de trainer weg. “Misschien moet ik een arm om hem heen slaan”, reageerde hij cynisch. “Ik heb van de week een gesprek met hem gehad. Hij heeft het goed naar z’n zin en weet ook wel dat hij meer moet presteren.”

Geef een reactie

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *