‘Vier Premier League-clubs azen op Feyenoorder’

Orkun Kokcu mag zich in de belangstelling heugen van diverse clubs uit de Engelse Premier League. Arsenal, Everton, Leicester City en Leeds United zouden de Feyenoorder allen op de korrel hebben. Vorig jaar zomer toonde een aantal van die clubs ook al interesse, maar in die periode kreeg hij geen toestemming om de stap te maken.

Verschillende media noemen met name Leeds United als optie voor Kökcü. De promovendus staat momenteel elfde in de Premier League en zou voor volgend seizoen op zoek zijn naar versterking. De Feyenoorder zou bij manager Marcelo Bielsa hoog op het wensenlijstje staan.

Kökcü liet deze week doorschemeren een volgend avontuur zeker te overwegen. In De Kuip is de middenvelder dit seizoen niet onomstreden, maar gezien de financiële positie van de club wil hij luisteren naar interessante aanbiedingen.

Geef een reactie

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *