FeyenoordReport

"Er is geen trouwere fan dan een Feyenoord fan"

Van Persie lovend over prestaties van Feyenoorder

Jens Toornstra speelde afgelopen weekend zijn 205ste wedstrijd voor Feyenoord. In De Telegraaf gaat oud-Feyenoorder Robin van Persie in op de specifieke kwaliteiten van de clubman die Toornstra is.

“Trainer, ik zal me niet met de opstelling van het eerste elftal bemoeien. Mijn rol is speler zijn en ik moet zorgen dat ik fit ben. Maar ik zou het wel héél prettig vinden als je een plekje in de ploeg voor Jens beschikbaar stelt”, zei Van Persie ooit tegen trainer Van Bronckhorst.

Van Persie onderbouwt zijn mening uitgebreid in het leuke interview met de krant over de middenvelder die nu alweer aan zijn zevende seizoen in Rotterdam bezig is: “In mijn laatste jaar maakte ik achttien goals en persoonlijk draaide ik een goed seizoen. Dat had ik mede te danken aan Jens”, vertelt hij, “Jens zorgde dat ik op mijn sterke punten kon worden benut.” Van Persie vergelijkt Toornstra met Michael Carrick van Manchester United, “alleen loopt Jens nog meer dan Carrick”.

One thought on “Van Persie lovend over prestaties van Feyenoorder

  1. Jens is een geweldige middenvelder met een schitterende traptechniek en een bijna onbegrensde energie, gezien de meters die hij maakt in een wedstrijd.

Geef een reactie

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *