Dirk Kuyt keert terug op het trainingsveld van Feyenoord

Dirk Kuyt is teruggekeerd bij Feyenoord. Hij staat op het veld als stagairtrainer op complex 1908.

is bezig met het behalen van zijn diploma Coach Betaald Voetbal en kijkt daarom nu mee in de keuken bij Feyenoord. ESPN schrijft er over: “Feyenoord maakte een tijdje geleden juist bekend dat de er een einde kwam aan de samenwerking met Kuyt. De oud-aanvaller van de Rotterdammers zag zichzelf meer als een hoofdtrainer, maar Feyenoord stelde hem niet in die functie.”

“Hij zal na het behalen van zijn diploma dus proberen bij een andere club aan de slag te gaan als hoofdtrainer. Kuyt heeft wel de ambitie om ooit bij Feyenoord terug te keren. Zo zei hij eerder dat zijn wegen in de toekomst nog wel met de club uit Rotterdam kruisen, maar dat dit het moment was om zijn pad ergens anders te vervolgen”, aldus de betaalzender tot slot.

Geef een reactie

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *