FeyenoordReport

"Er is geen trouwere fan dan een Feyenoord fan"

‘Feyenoord kan miljoeneninjectie verwachten deze zomer’

Feyenoord-directeur Mark Koevermans hoopt deze zomer duidelijkheid te kunnen geven over een mogelijke investeerder in de Stadionclub. Bij ESPN gaf hij aan dat er momenteel meerdere gesprekken gaande zijn.

“We zijn op dit moment in gesprek met verschillende partijen. Daar hopen we aankomende zomer meer duidelijkheid over te hebben”, zei Koevermans. De onderhandelingen over de kapitaalinjectie lopen in sommige gevallen ook los van de bouw van een nieuw stadion.

“We spreken op dit moment vooral over een investering in de club Feyenoord, dus ook los van het stadion”, stelde de hoogste sportbestuurder van Feyenoord. Aankomende zomer, wanneer Arne Slot begint aan zijn avontuur in De Kuip, kunnen er dus mogelijk miljoenen uitgegeven worden op de transfermarkt.

Geef een reactie

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *