FeyenoordReport

"Er is geen trouwere fan dan een Feyenoord fan"

‘Feyenoord meldt zich voor aanvaller van VVV’

Feyenoord heeft momenteel Mo Essakkati op proef. De rechtsbuiten speelt momenteel nog in de jeugd van VVV-Venlo, maar maakte tijdens zijn stage erg veel indruk in de havenstad met onder meer twee doelpunten in een oefenduel. Dat meldt het Algemeen Dagblad.

De linksvenige Esakkati geldt als één van de grootste talenten van VVV. Er zouden nog meer clubs met interesse in hem zijn, maar Feyenoord is vastberaden om Essakatti voor de ploeg Onder 16 binnen te halen. Het

AD besluit: “Essakkati begon ooit met voetballen bij Helmondia, maar trok al op jonge leeftijd naar de opleiding van VVV-Venlo. Hij komt sowieso uit een talentvolle voetbalfamilie; zijn neefje Wassim Essanoussi (17) speelt ook in Venlo en maakte daar zelfs al zijn debuut in het eerste elftal, neefje Tarik speelt in de opleiding van Helmond Sport.”

Geef een reactie

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *