FeyenoordReport

"Er is geen trouwere fan dan een Feyenoord fan"

Luigi Bruins hangt voetbalschoenen aan de wilgen

Luigi Bruins (34) is bezig aan zijn laatste maanden als profvoetballer. Na dit seizoen zal de middenvelder van Excelsior namelijk een punt achter zijn loopbaan zetten.

Bruins, die van 2007 tot en met 2011 nog voor Feyenoord speelde, richt zijn vizier daarna op een maatschappelijke carrière én het behalen van een trainersdiploma. “Ik beleef nog steeds veel plezier aan het voetballen, maar ik dacht de laatste tijd ook steeds vaker aan de dingen die ik nog meer wil gaan doen.”

“De trainerscursus UEFA A Jeugd is daarin heel belangrijk. Ik ben toegelaten om die cursus te gaan volgen en wil me daarom op de toekomst gaan richten. Het zal straks wat rustiger zijn op sportief gebied, maar dan zullen er vast genoeg leuke dingen op mijn pad komen.”

Voormalig jeugdinternational Bruins speelde in zijn carrière ook nog voor Red Bull Salzburg en OGC Nice.

Geef een reactie

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *