‘Feyenoord moet met hulp van investeerder Joey Veerman halen’

Mocht het Feyenoord lukken om een akkoord te bereiken met een investeerder dan zouden ze er volgens analist goed aan doen om Joey Veerman binnen te halen. “Die zou bij PSV niet misstaan, bij Feyenoord niet, bij AZ niet.”

Janssen vervolgt in Studio Voetbal: “Bij Ajax weet ik het niet, daar heb je ook Ryan Gravenberch op zijn positie. Ik denk dat hij bij Feyenoord een fantastische aankoop zou zijn. Zeker met de trainers die daar nu naartoe gaan, de manier waarop ze willen spelen. Ze hebben geen geld, maar als er een investeerder komt, zou ik hem meteen halen.”

Volgens Hans Kraay jr. heeft Ajax al een lijntje uitliggen naar de Volendammer. Hijzelf reageerde bij ESPN: “Daar heb ik niets van gehoord. Of Ajax wat voor me is? Hier is al veel te veel over gezegd. Laten we het allemaal maar afwachten…”

Geef een reactie

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *