FeyenoordReport

"Er is geen trouwere fan dan een Feyenoord fan"

‘Jens Toornstra laat zich uit over transfer’

Jens Toornstra is voorlopig niet van plan om te vertrekken bij Feyenoord. De middenvelder heeft het uitstekend naar zijn zin bij de Stadionclub.

“Ik heb het hier heel goed naar mijn zin. We hebben hier een hele mooie periode gehad van twee, drie jaar met heel veel prijzen”, begint Toornstra, refererend aan een kampioenschap en twee gewonnen bekers. “Dan zie je echt hoe groot die club is en wat je kan doen met een spelersgroep richting de stad. Dat heeft mij zoveel gegeven en dat wil ik nog een keer meemaken.”

Een transfer naar het buitenland lijkt hij inmiddels wel te willen vergeten. “Die ambitie heb ik vroeger wel gehad, maar dat heb ik eigenlijk een beetje losgelaten.” Toornstra denkt dan ook dat hij volgend seizoen gewoon nog bij Feyenoord speelt. “Het is even afwachten wat de plannen en ideeën zijn van de nieuwe trainer met mij, maar voor nu zit ik goed.”

Geef een reactie

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *