FeyenoordReport

"Er is geen trouwere fan dan een Feyenoord fan"

Nick Marsman tekent voor twee jaar bij Inter Miami

Nick Marsman verruilt Feyenoord deze zomer voor het Amerikaanse Inter Miami. De doelman tekent daar een contract voor twee seizoenen.

Op de Feyenoord-website legt de goalie uit: “Bij Feyenoord heb ik de kans gekregen mij elke dag te meten met enkele van de beste keepers van Nederland. Dat ik ook nog een groot aantal wedstrijden zelf onder de lat heb mogen staan maakt mij heel trots.”

Marsman komt in Miami onder meer Gonzalo HiguaĆ­n, Blaise Matuidi en landgenoot Kelvin Leerdam tegen. “Een prachtige volgende stap in deze fase van mijn loopbaan. Maar eerst ga ik hier bij Feyenoord nog elke dag alles geven en wil ik met dit team het seizoen goed afsluiten.”

Geef een reactie

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.