FeyenoordReport

"Er is geen trouwere fan dan een Feyenoord fan"

‘Orkun Kokcu zet zitten op transfer naar AC Milan’

Orkun Kokcu heeft zijn zinnen gezet op een transfer naar de Italiaanse grootmacht AC Milan. Hij staat al langer in de belangstelling van clubs uit het buitenland. Arsenal, Tottenham Hotspur, Leeds United, Sevilla en Sampdoria kwamen allen voorbij. Echter, volgens Italiaanse media heeft de international van Turkije een voorkeur uitgesproken voor AC Milan als nieuwe club.

De Feyenoorder heeft nog een contract tot medio 2025. Na een prijskaartje van naar verluidt 25 miljoen euro zou dat clubs kunnen afschrikken, maar Milan heeft vernomen dat de vraagprijs juist fors omlaag is gegaan. Kökcü heeft niet zijn beste seizoen achter de rug en door de coronacrisis zou de club spelers moeten verkopen.

Er heeft al een gesprek plaatsgevonden tussen AC Milan en kamp Kökcü, inclusief de vader van de voetballer. Een officieel bod is er nog niet uitgebracht, maar deze bijeenkomst zou vooral dienen om de mogelijkheden in kaart te brengen.

Geef een reactie

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *