FeyenoordReport

"Er is geen trouwere fan dan een Feyenoord fan"

‘Vertrekkende Feyenoorder verrast met nieuwe club’

Feyenoord neemt deze zomer afscheid van Bart Nieuwkoop. En de verdediger heeft naar verluidt en verrassende nieuwe club gevonden. Hij tekent namelijk voor drie jaar bij het Belgische Union Saint-Gilloise.

Voetbal International schrijft: “Het is een verrassende move van de rechtsback die lang wachtte op een nieuwe aanbieding van Feyenoord. Toen die uitbleef, schakelde zaakwaarnemer Ali Dursun snel door en keek Nieuwkoop verder. Er was voldoende interesse, maar Union Sint-Gillis (dat dit seizoen dus is gepromoveerd naar het hoogste niveau) kwam met het beste verhaal.”

“De club uit Brussel behoort tot de oudste en meest succesvolle in de historie van het Belgische voetbal. Na Anderlecht en Club Brugge is het de club met de meeste landstitels achter haar naam”, zo weet VI. Nieuwkoop speelt al vele jaren voor Feyenoord, dat hem vorig seizoen nog even uitleende aan Willem II. Een vaste basisplaats had hij niet.

Geef een reactie

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.