FeyenoordReport

"Er is geen trouwere fan dan een Feyenoord fan"

‘Feyenoord betaalt een miljoen euro huur voor Guus Til’

WEDSTRIJDSHIRTJE WINNEN? Volg ons dan via FACEBOOK!

Guus Til speelt volgend seizoen voor Feyenoord. De middenvelder wordt voor een seizoen gehuurd van het Russische Spartak Moskou. Feyenoord betaalt één miljoen euro en gaat Til voor een heel seizoen huren van de Russische topclub.

Volgens De Telegraaf is het wachten op het laatste papierwerk en de doorslaggevende handtekening van Til zelf. Door het salaris van de 23-jarige middenvelder leek een overstap naar Feyenoord er niet in te zitten, maar de clubs zijn toch tot een overeenkomst gekomen. Til speelt dit seizoen op huurbasis bij het Duitse SC Freiburg, maar zit daar voornamelijk op de bank. Met nog een speelronde te gaan staat de teller pas op zeven competitieoptredens, waarvan slechts één als basisspeler.

In eerste instantie zou Til voor twee jaar verhuurd worden aan Freiburg, maar door het teleurstellende eerste seizoen wilde de Duitse club niet verder met de middenvelder. Feyenoord biedt door deze huurdeal uitkomst. In Rotterdam wordt Til herenigd met Arne Slot, die vanaf volgend seizoen hoofdtrainer wordt van Feyenoord. Til en Slot kennen elkaar van hun gezamenlijke tijd bij AZ.

Geef een reactie

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.