FeyenoordReport

"Er is geen trouwere fan dan een Feyenoord fan"

Feyenoord laat Marcos Senesi niet gaan naar de Olympische Spelen

Feyenoord laat Marcos Senesi deze zomer niet afreizen naar de Olympische spelen met Argentinie omdat dit toernooi de seizoensstart overlapt van de Rotterdammers.

Door de winst van de play-offs om Europees voetbal van afgelopen zondag begint het seizoen al vroeg voor Feyenoord. Op 22 juli, de dag dat Argentinië op de Olympische Spelen tegen Australië de eerste wedstrijd speelt, staat voor de club al de eerste wedstrijd in de tweede voorronde van de Conference League op het programma. Bij een eventuele finaleplaats van Argentinië zou Senesi zelfs de start van de Eredivisie moeten missen.

Op de Olympische Spelen wordt door de mannen (tot 23 jaar) gevoetbald tussen 22 juli en 7 augustus. De data vormen ook voor andere clubs problemen. Zo liet Ajax eerder al weten dat ook Antony (Brazilië) en Lisandro Martínez (Argentinië) geen toestemming kregen om deel te nemen.

Geef een reactie

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.