FeyenoordReport

"Er is geen trouwere fan dan een Feyenoord fan"

‘AZ verslaat Feyenoord in strijd om Vangelis Pavlidis’

WEDSTRIJDSHIRTJE WINNEN? Volg ons dan via FACEBOOK!

Volgens analist Pierre van Hooijdonk heeft AZ meer kans op de komst van Vangelis Pavlidis dan Feyenoord. Dit zegt hij in een gesprek met het Algemeen Dagblad.

Van Hooijdonk denkt dat de Griekse spits voor beide ploegen een aanwinst zou zijn. “Hij heeft de afgelopen twee seizoenen bewezen dat hij makkelijk zijn doelpunten maakt. Hij heeft geen gigantische trukendoos, maar kan in de kleine ruimte toch aardig voetballen. Een heel functionele techniek, dat heb je bij die clubs nodig.”

AZ en Feyenoord strijden naar verluidt om de handtekening van Pavlidis. Van Hooijdonk denkt dat een transfer naar Alkmaar het beste zou zijn voor de twaalfvoudig international. “Zij staan wat duidelijker in de steigers, bij Feyenoord liggen de planken nog op straat. Als hij nu moet tekenen, denk ik dat AZ in het voordeel is.”

Geef een reactie

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.