FeyenoordReport

"Er is geen trouwere fan dan een Feyenoord fan"

‘Berghuis en Ihattaren maken transfer naar dezelfde club’

Mark van Bommel wil zowel Steven Berghuis als Mohamed Ihattaren naar VFL wolfsburg halen. Dit weten Duitse media te melden.

De transferwaarde van de PSV’er wordt geschat op 12 miljoen euro, maar door zijn kortlopende contract (loopt medio 2022 af) is hij vermoedelijk een stukje goedkoper op te pikken. De Feyenoord-sterspeler heeft op zijn beurt een vast transferbedrag afgesproken met zijn werkgever van 4 miljoen euro, en dat betekent dat Wolfsburg maar enkele miljoenen moet aftikken voor twee spelers die eigenlijk veel meer waard zijn.

De namen van Ihattaren én Berghuis worden ook genoemd bij Ajax, maar de Amsterdammers lijken voor andere opties te gaan; Kamaldeen Sulemana van FC Nordsjaelland en/of Steven Bergwijn van Tottenham Hotspur bijvoorbeeld.

Geef een reactie

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.