FeyenoordReport

"Er is geen trouwere fan dan een Feyenoord fan"

‘Paris SG biedt Wijnaldum salaris van 24 miljoen euro aan’

De Franse grootmacht Paris Saint-Germain probeert te voorkomen dat Georginio Wijnaldum naar Barcelona trekt. Dit doen ze door hem een exorbitant salaris te bieden.

Journalist Jose Alvarez Haya van het Spaanse televisieprogramma El Chiringuito TV claimt dat Wijnaldum in Parijs ongeveer twee keer zoveel kan verdienen als in Barcelona. De puissant rijke Franse club biedt de 74-voudig Nederlands international een salaris van acht miljoen euro per seizoen aan. PSG wil hem voor drie jaar vastleggen, wat betekent dat het contract een waarde van 24 miljoen euro heeft.

Het laat zien dat PSG heel ver wil gaan om Wijnaldum voor de neus van Barcelona weg te kapen. Als de middenvelder een sportieve keuze moet maken, gaat zijn voorkeur uit naar Barça. Wijnaldum wil graag weer werken onder Ronald Koeman, met wie hij een goede klik had bij het Nederlands elftal. Bovendien heeft het er alle schijn van dat zijn maatje Memphis Depay ook aan de slag gaat in Camp Nou.

Het exorbitante salaris dat in Parijs voor hem klaarligt, kan Wijnaldum echter op andere gedachten brengen. Barça hoopt dat de oud-speler van Feyenoord en PSV de Franse verleiding weet te weerstaan en ervoor kiest om zijn loopbaan in Spanje voort te zetten. De club hoopt de deal dit weekend nog af te ronden, al lijkt dat een lastig verhaal te worden. Bondscoach Frank de Boer wil namelijk niet dat zijn spelers zich bezighouden met een eventuele transfer. Een medische keuring kan derhalve pas na het EK plaatsvinden.

Geef een reactie

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *