FeyenoordReport

"Er is geen trouwere fan dan een Feyenoord fan"

‘Tyrell Malacia en Lutsharel Geertruida in selectie van Curaçao’

Feyenoorders Tyrell Malacia en Lutsharel Geertruida zijn geselecteerd in de voorselectie van Curacao. Waar Guus Hddink de bondscoach is. In totaal zijn er 42 spelers opgenomen in de voorselectie, waaronder dus de twee verdedigers van Feyenoord. Of ze ook daadwerkelijk voor Curaçao willen spelen is nog niet bekend.

Malacia had begin deze maand nog een basisplaats bij Jong Oranje op het EK Onder 21, terwijl Geertruida vanwege een blessure ontbrak.

Mochten ze wel uitkomen op de Gold Cup zullen ze het begin van het seizoen bij Feyenoord moeten missen. Op donderdag 22 juli staat de eerste wedstrijd in de Conference League op het programma, maar op dat moment is de Gold Cup nog bezig.

Geef een reactie

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *