FeyenoordReport

"Er is geen trouwere fan dan een Feyenoord fan"

‘Feyenoord toont interesse in Ferdi Kadioglu’

WEDSTRIJDSHIRTJE WINNEN? Volg ons dan via FACEBOOK!

Ferdi Kadioglu lijkt deze zomer te gaan vertrekken bij Fenerbahce. Hij dreigt overbodig te worden en daarom mogen uitkijken naar een nieuwe club. De media daar koppelen hem aan een transfer naar Feyenoord, AZ of Vitesse.

Het Turkse medium Fanatik weet dat Kadioglu in Istanbul te horen heeft gekregen dat hij mag vertrekken. De geboren Arnhemmer heeft nog een contract voor een seizoen en is niet langer nodig in het Sükrü Saracoglu Stadion. Daar speelde Kadioglu de afgelopen drie seizoenen zijn thuiswedstrijden, maar het lijkt dus bij die drie jaren te blijven.

Inmiddels is de situatie van Kadioglu ook in Nederland bekend. Feyenoord, AZ en Vitesse zien het wel zitten om de jeugdinternational terug naar de Eredivisie te halen. De interesse van de Alkmaarders is al langer bekend, terwijl Feyenoord ook al vaker is genoemd. Een mogelijk stap naar Vitesse is, gezien het NEC-verleden van Kadioglu, bijzonder te noemen.

Kadioglu werd in de zomer van 2018 door NEC voor een bedrag van 1.4 miljoen euro verkocht aan Fenerbahce. Bij de Turkse topclub kon hij nooit echt een vaste waarde worden. De speler van Jong Oranje hoopt zelf ook op meer speeltijd en weet dat hij die bij Fenerbahce niet graag krijgen. De rechtspoot speelde afgelopen seizoen 26 wedstrijden, waarvan zes als basisklant.

Geef een reactie

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.