FeyenoordReport

"Er is geen trouwere fan dan een Feyenoord fan"

OFFICIEEL: Feyenoord heeft nieuwe rechtsback binnen

WEDSTRIJDSHIRTJE WINNEN? Volg ons dan via FACEBOOK!

Feyenoord heeft zich versterkt met een nieuwe rechtsback. Het gaat om de Noor Marcus Holmgren Pedersen. Hij komt over van Molde FK en tekent tot 2026 bij de Stadionclub.

Frank Arnesen, technisch directeur van Feyenoord, laat weten: “Met het aantrekken van Marcus is de positie van rechtsback weer voldoende bezet. Hij is een talentvolle jongen die voor zijn leeftijd ook al de nodige Europese wedstrijdminuten in de benen heeft. Belangrijk omdat we ook op dat podium al vroeg aan de bak moeten. Naast zijn verdedigende kwaliteiten is hij ook als opkomende back op diverse manieren betrokken bij het spel.”

Holmgren Pedersen zelf vertelt op de clubwebsite het volgende: “Feyenoord is de ideale club voor mij om me verder te ontwikkelen. Het nieuwe avontuur waar ik naar op zoek was. De Nederlandse competitie en de manier waarop veel teams spelen is ook al aardig bekend bij mij. Ik kijk er enorm naar uit mijn teamgenoten, de staf en natuurlijk de supporters te ontmoeten. En bovenal de sfeer van de volle Kuip te voelen.”

Geef een reactie

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.