FeyenoordReport

"Er is geen trouwere fan dan een Feyenoord fan"

‘Marc Overmars doet Steven Berghuis een interessante aanbieding’

Marc Overmars de technisch directeur van Ajax heeft naar verluidt Steven Berghuis een interessante aanbieding gedaan. Dit weet journalist Valentijn Driessen te melden in het programma ‘de Oranjezomer’.

Berghuis tekende in 2019 een driejarig contract in Rotterdam, maar is voor slechts vier miljoen euro op te halen. “Sjaak Troost (toenmalig technisch directeur, red.) heeft toen die deal met hem gemaakt, omdat PSV hem toen wilde hebben”, aldus de chef voetbal van De Telegraaf. “Maar daar had Sjaak Troost natuurlijk bij moeten zetten: vier miljoen voor het buitenland. Binnenland: niet naar Ajax, niet naar PSV. Maar dat zijn ze toen een beetje vergeten.”

In Amsterdam kan Berghuis zich in de kijker spelen voor het WK van 2022 én wellicht een buitenlandse transfer afdwingen. “Dan is hij 32 en Ajax verkoopt hem dan gewoon voor vier, vijf of zes miljoen”, voorspelt Driessen. “Over twee jaar verkoopt Overmars hem dan, dat wordt hem natuurlijk in het vooruitzicht gesteld. Dan krijgen ze twee miljoen en dan mag hij twee miljoen in zijn zak steken.”

Geef een reactie

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.