FeyenoordReport

"Er is geen trouwere fan dan een Feyenoord fan"

‘Galatasaray mengt zich in de strijd om Steven Berghuis’

Steven Berghuis heeft er een nieuwe optie bij. Het Turkse Galatasaray is namelijk in hem geinteresseerd geraakt. Dit weet de Turkse journalist Emre Kaplan te melden.

Donderdagmiddag vertelt Kaplan in gesprek met A Spor dat Galatasaray interesse heeft in Berghuis. Volgens de journalist is de Turkse grootmacht bereid om de Feyenoorder een mooi salaris aan te bieden. Daarmee wil Galatasaray ervoor zorgen dat de 29-jarige aanvaller niet voor een andere club kiest. Feyenoord Transfermarkt bevestigt de interesse van de nummer twee van de Turkse competitie in Berghuis dus, maar geeft geen verdere details.

Zoals bekend wil Ajax ook werk maken van de komst van de Feyenoord-captain. Daarnaast zouden VfL Wolfsburg en PSV, dat over een maand tegen Galatasaray speelt in de voorronde van de Champions League, wel oren hebben naar de komst van Berghuis. De 27-voudig Oranje-international is voor een gelimiteerde transfersom van vier miljoen euro op te pikken uit Rotterdam.

De verwachting is echter niet dat er snel duidelijkheid komt over de toekomst van Berghuis. De linkspoot is momenteel met Oranje actief op het EK en wil zich daar nu volledig op focussen. Bij Feyenoord heeft Berghuis een contract dat nog een jaar loopt.

Geef een reactie

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.