FeyenoordReport

"Er is geen trouwere fan dan een Feyenoord fan"

‘Lucas Pratto op het punt om pikante overstap in Argentinië af te ronden’

Lucas Pratto staat onder contract bij River Plate maar is naar verluidt nu in een gesprek met Velez Sarsfield. Een directie concurrent van die club.

Het zou voor Pratto niet de eerste keer zijn dat hij in het shirt van Véléz gaat spelen. Van 2012 tot 2015 speelde Pratto ook al voor de club waar hij na de zomer hoogstwaarschijnlijk opnieuw voor uit gaat komen. Pratto heeft bij River Plate nog een contract tot medio 2022, maar lijkt daar niet meer in de plannen voor te komen.

In januari van dit jaar haalde Feyenoord de sterke spits naar De Kuip, maar dat bleek allesbehalve een schot in de roos. De spits werd nauwelijks gebruikt door trainer Dick Advocaat en maakte een zeer zwakke indruk in Rotterdam. De aanvaller, die bakken kritiek kreeg in de Nederlandse media, raakte in mei zwaar geblesseerd en keerde daardoor eerder terug naar Argentinië. De spits is nog steeds herstellende van die blessure.

Geef een reactie

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *