FeyenoordReport

"Er is geen trouwere fan dan een Feyenoord fan"

Feyenoord begint het seizoen met een gelijkspel

Feyenoord heeft gisteren haar eerste oefenwedstrijd van het nieuwe seizoen gespeeld. Tegen AA Gent speelden de Rotterdammers met 1-1 gelijk. Naoufal Bannis maakte het enige doelpunt voor Feyenoord in de tweede helft, nadat de Belgen enkele minuten daarvoor op voorsprong waren gekomen. Bryan Linssen leek in de eerste helft ook te scoren, maar zijn doelpunt werd vanwege een overtreding afgekeurd.

Zaterdag 3 juli speelt de ploeg van Arne Slot de volgende oefenwedstrijd. Eveneens op Varkenoord zal dan gespeeld worden tegen AEK Athene. De wedstrijd wordt ook dan weer live uitgezonden op het YouTube-kanaal van Feyenoord. Er zijn dan echter ook supporters welkom.

Opstelling eerste helft: Bijlow, Hall (31′ Owusu), Fer, Senesi, Malacia, Toornstra, Burger, Til, Antonucci, Linssen, Sinisterra

Opstelling tweede helft: Remie, Skogen, Valk, Hendriks, Haps, Diemers, El Bouchataoui, Hartjes, Azarkan, Bannis, Vente (77′ Milambo)

Geef een reactie

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.