FeyenoordReport

"Er is geen trouwere fan dan een Feyenoord fan"

Feyenoord verkoopt Jordy Wehrmann definitief aan FC Luzern

Feyenoord heeft middenvelder Jordy Wehrmann verkocht aan het Zwisterse FC Luzern. Hij werd afgelopen seizoen al gehuurd voor die club.

Luzern lichtte zijn koopoptie in de huurovereenkomst met Feyenoord niet en Wehrmann sloot tijdens de start van de voorbereiding aan in Rotterdam-Zuid. Hij was echter niet van de partij tijdens het eerste oefenduel met AA Gent, dat zaterdagmiddag gespeeld werd. Volgens het Algemeen Dagblad heeft Feyenoord nu alsnog een akkoord bereikt met de Zwitsers. Hoe hoog de transfersom is uitgevallen, is niet bekend.

Wehrmann doorliep de Feyenoord-opleiding, werd tussentijds al verhuurd aan FC Dordrecht en maakte vorig seizoen zijn officiële debuut in het eerste elftal. Uiteindelijk is hij tot negen Feyenoord-optredens gekomen. De stadionclub probeert met de geïncasseerde transfersom een aanvallende versterking te financieren, ook met het oog op het verwachte vertrek van Nicolai Jörgensen en Steven Berghuis.

Geef een reactie

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.