FeyenoordReport

"Er is geen trouwere fan dan een Feyenoord fan"

‘Feyenoord en Ajax zijn nog niet akkoord over Steven Berghuis’

De transfer van Steven Berghuis van Feyenoord naar Ajax is nog altijd niet rond. Feyenoord en Ajax zouden namelijk nog geen definitief akkoord hebben bereikt over de pikante transfer.

Dat schrijft het doorgaans zeer goed geïnformeerde RTV Rijnmond althans. Eerder meldde Chris Woerts nog dat er voor zes miljoen een deal op tafel lag, waar alle betrokken partijen mee konden leven. Berghuis zag af van twee miljoen in ruil voor zijn transfer, Feyenoord incasseerde twee miljoen euro meer dan op papier stond en Ajax had een ervaren international voor een prikkie binnen.

Desondanks is het vermoedelijk niet zo simpel, ondanks dat de transfer waarschijnlijk wel ‘gewoon’ rondkomt. ‘Voor afgelopen weekend heeft technisch directeur Marc Overmars van Ajax zich bij Feyenoord gemeld voor de rechtsbuiten. Tot een akkoord is het vooralsnog niet gekomen’, stelt het regionale medium, dat voor Feyenoord-fans ook een minder goede boodschap heeft. ‘Bronnen binnen de Rotterdamse club melden dat dit in de komende dagen snel het geval kan zijn. De kans op de meest pikante transfer rondom Feyenoord in jaren blijft daarmee levensgroot.’

Verder bevestigt Rijnmond wel dat Berghuis deze zomer in elk geval niet in Rotterdam zal blijken, wat eerder uitlekte doordat de aanvoerder uit de groepsapp stapte. ‘Dat de aanvoerder Feyenoord zal verlaten is al zeker’, stelt het medium. Dat beide partijen na de soap rondom het uitlekken van de screenshots nog om tafel moeten, maakt het wel enigszins pikant.

Geef een reactie

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.