FeyenoordReport

"Er is geen trouwere fan dan een Feyenoord fan"

‘Feyenoord overweegt serieus om voormalig PSV-aanvaller te halen’

WEDSTRIJDSHIRTJE WINNEN? Volg ons dan via FACEBOOK!

Feyenoord denkt nog altijd aan het halen van Sam Lammers als nieuwe spits. Onlangs werd hij al gelinkt aan de Rotterdammers. Daarna bleef het stil, maar ook AD-journalist Mikos Gouka heeft vernomen dat zijn naam is gevallen in De Kuip. Wel stelt hij via Twitter dat de komst van de oud-spits van sc Heerenveen en PSV ‘lastig’ is.

Lammers verruilde PSV vorig jaar zomer voor Atalanta Bergamo. De Italiaanse club wist een contractverlenging in Eindhoven te dwarsbomen door miljoenen voor hem neer te tellen, maar dat leverde geen transfer op. Bij de club van Marten de Roon en Hans Hateboer kwam hij echter nauwelijks aan spelen toe.

Geef een reactie

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.