FeyenoordReport

"Er is geen trouwere fan dan een Feyenoord fan"

‘Feyenoord toont serieuze interesse in Iké Ugbo’

Feyenoord is geintereseerd in de aanvaller Ike Ugbo. Dat claimt transferexpert Fabrizio Romano via zijn persoonlijke Instagram-account.

Ugbo is een 22-jarige spits die onder contract staat bij Chelsea en nog een contract heeft voor een jaar. Naast Feyenoord zouden ook PSV, Besiktas en RC Genk belangstelling hebben. Of het gaat om een definitieve transfer of een huurperiode, waarbij Chelsea zijn verbintenis verlengd, is nog onduidelijk.

Ugbo doorliep de hele jeugdopleiding van Chelsea, maar kwam nooit tot een officiële wedstrijd in het eerste elftal. In de afgelopen vier seizoenen werd hij steeds verhuurd. In het seizoen 2019/20 speelde hij voor Roda JC in de Keuken Kampioen Divisie. Afgelopen seizoen speelde hij bij Cercle Brugge op het hoogste niveau in België.

Geef een reactie

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *